laatikianen

Kuljetusliike J ja R Laatikainen Ky

Kuljetusliike J ja R Laatikainen Ky on vuonna 1985 perustettu kuljetusalalla toimiva mikkeliläinen perheyritys. Toiminnan alkaessa yrityksellä oli yksi pakettiauto, jolla työllistettiin perustajien lisäksi yksi työntekijä. Vuosien saatossa yritys on kasvanut vahvasti ja nyt ohjaamossa on toinen sukupolvi. Nykyään kiinteää toimintaa on kolmella paikkakunnalla; Mikkelissä, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Ja tietysti kuljetusreittejä on ympäri Suomen. Yrityksemme on kasvanut monipuoliseksi työllistäjäksi Etelä-Savon alueella. Nykyään palveluksessamme on keskimäärin 50 henkilöä.

Ympäristöarvot

Olemme sitoutuneet noudattamaan toimialaamme koskevia säännöksiä. Kannamme myös vastuun elinympäristömme hyvinvoinnista. Investoimme uuden kaluston lisäksi esimerkiksi mittauslaitteisiin, joiden ansioista saadaan säästettyä energiaa sekä vähennettyä CO2-päästöjä. Panostamme myös henkilökunnan koulutukseen ja sitouttamiseen tämän yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Henkilöstöarvot

Uskomme, että osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on kaiken palvelutyön A ja O. Tämän takia haluamme pitää työntekijöistämme erittäin hyvää huolta.

Yrityksemme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin mm. yhteisillä kokoontumisilla, joissa työntekijät voivat tutustua toisiinsa, harrastaa ja rentoutua yhdessä. Hyvä yhteishenki näkyy myös palvelussa.

Olemme myös huolehtineet siitä, että kaikki työntekijöidemme vakuutukset ovat parasta A-luokkaa. Lakisääteisten vakuutusten lisäksi jokainen työntekijämme on vakuutettu myös vapaa-ajan tapaturmien varalle. Näiden lisäksi tarjoamme myös sairaskuluvakuutuksen, joka mahdollistaa korkeatasoisen ja nopean avun toimittamisen tilanteessa kuin tilanteessa.

Laadun hallinta ja laadun varmistaminen

Laatikainen  on saanut sertifikaatit ISO9001, ISO14001 sekä OHSAS18001–laadunvalvontajärjestelmiin. Näillä standardoiduilla järjestelmillä valvotaan ja varmistetaan palvelun laadun korkea taso sekä toistuvuus.

Laadun valvonnan lisäksi pidämme huolta myös tilaajavastuulain mukaisista vaatimuksista. Olemme Tilaajavastuu.fi-palvelun jäseniä, jotta kaikkien yhteistyökumppaneidemme on myös helppo saada tilaajavastuulain mukaiset tiedot haltuunsa.

Teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa tarjoamalla heille harjoittelu- ja projektimahdollisuuksia. Huolehdimme yhteiskuntavastuuasioista, ja edistämme parhaillaan yhteiskuntavastuuraportin toteutusta.

 

Logo135x91  sertifikaatit

Suomen Vahvimmat

Tyytyväiset asiakkaat

teppo 1

”Yhteistyö Kuljetusliike Laatikaisen kanssa on sujunut loistavasti. Myös muutostilanteet on aina otettu haltuun joustavasti ja nopeasti.”

Teppo Yli-Karro
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut Essote
Tekniikan päällikkö

leipa autot 

"Olemme luottaneet jakelukuljetuksissa Laatikaiseen jo yli 30 vuotta, ja sama hyvä yhteistyö jatkuu edelleen."

Timo Parkkonen
Suur-Savon leipomo
Pakkaamotyönjohtaja